Novice

Novice

 • DSC_0388

  VINO NI VODA

  Skupaj s kletjo Vinakras smo se predstavili na študentskem festivalu vin na Ptuju VINO NI VODA, ki mladini ter ostalim približuje kulturo pitja vina in skrbi za ugled žlahtne kapljice kot kulinarične dobrote, ne le kot alkoholne pijače.

 • Na 16. Slovenskem festivalu vin v Ljubljani smo predstavili nekatera od naših vin.

  16. SLOVENSKI FESTIVAL VIN V LJUBLJANI

  Na 16. Slovenskem festivalu vin v Ljubljani smo se predstavili z nekaterimi od naših vin, med njimi sta bila IZBRANI TERAN 2012 IN JERINA 2005, kateri sta nam v Gornji Radgoni zlati medalji.

 • Predstavitev novega letnika terana 2013 v hotelu Union.

  Predstavitev novega letnika terana 2013 – Hotel Union

  Smo člani Združenja konzorcija kraških pridelovalcev terana, katero deluje že 9 leto. Vsako leto organiziramo predstavitev novega letnika terana, letos smo letnik 2013 predstavili v Hotelu Union (Ljubljana). Lahko se pohvalimo z uspešno izpeljano predstavitvijo.

 • Festival vina v Mariboru

  Festival vina v Mariboru

  Hiša stare trte vsako leto pripravlja festivale vin po vinorodnih deželah. Letos smo se predstavili z našimi vini tudi v Mariboru.

 • Seminar informatike na Gospodarskem razstavišču.

  Seminar informatike na Gospodarskem razstavišču

  11. aprila 2013 smo se s povabilom organizatorja predstavili na seminarju informatike na Gospodarskem razstavišču.

 • Zaključek tečaja 2. stopnje sommelierjev.

  Zaključek tečaja sommeilerjev 2. stopnje

  4. aprila 2013 smo predsdtavili naša vina Sommeilerjem 2. stopnje (zaključevali so tečaj, ter ga tudi uspešno zaključili), skupaj z vinarjema Lisjak in Vina Štoka, smo pripravili prijetno degustacijo.